tirsdag 23. august 2011

222 literen nede i gangen ser litt stusslig ut for tiden.Her har det grodd over med planter stort sett hele tiden, men nå ser det ikke så bra ut.Grunnen er nok at timeren på lyset ved en feiltagelse har blitt slått av når vi var vekke ,så nesten 3 uker uten lys har nok satt sitt preg.
Lotusen som alltid har stått så flott ,er nesten ikke til å kjenne igjen. Men har en liten mistanke om at kanskje de Garrafiskene jeg satt inn like før ferien ,har forsynt seg litt her. De skulle liksom ta penselalger ,men ser ikke så veldig stor forskjell egentlig.Men skal ikke klage så altfor mye for roten som fikk en skikkelig overhaling ,er fremdeles helt fin .Det er i grunnen bare litt på bakveggen og utblåsrøret som har litt nå og det går an å leve med så lenge det ikke blusser opp for fullt igjen.

1 kommentar:

  1. De skal hjelpe til med og få til rett/en spesiell løpeteknikk. Altså at man ikke trår ned med hælen når man løper, men med den fremste delen av foten. Jeg løper slik selv, så tror slike sko kan være perfekte for meg! :) Leste en artikkel i DB om det, du kan lese den her: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/trim/article524617.ece

    SvarSlett